14 Temmuz 2013 Pazar

Zombi Rock Online Oyun İndir! Zombi Rock Oyun Oyna! Üye Ol Kayıt Ol..

Oyun Detayları;




Joygame'in yakın zamanda Türkiye'ye getireceğini duyurduğu MMO aksiyon oyunu ZombiRock - Çılgın Deney'i beraber tanıyalım.

ZombiRock oyunu nedir? ZombiRock adrenalinin diğer adıdır. ZombiRock çılgınlığın 1 ve 0'larla buluşmasıdır. ZombiRock üzerinizdeki siniri, stresi alıp sizi pırıl pırıl yapacak olandır. Kısaca ZombiRock, lanet zombileri patakladığımız bir Online Action oyunu.

Zombi Rock

Ateş ederek zombi öldürmek artık sizce de sıkıcı olmadı mı? Artık sevdiginiz bir çevirimiçi aksiyon oyununda bir beyzbolcu olup zombilere sopayla girişmenin, bir Amerikan futbolcusu olup zombi tekmelemenin, bir itfaiyeci olup zombileri su manyağı yapmanın, bir rock yıldızı olup gitarımızı sahnelerde değil zombilerin kafasında kırmanın ya da bir boksör olup "bu işi ancak demir yumruklarım çözer" demenin zamanı gelmedi mi? Yüzünüzdeki sinsi gülümsemeyi görür gibiyiz.

Zombi Rock

ZombiRock MMO Action Oyunu için geri sayım başladı. Bizi takip edin ve bu muhteşem MMO aksiyon savaş oyununa katılmak için geç kalmayın!

ZombiRock Oyununun Hikayesi

Yıllar önce Dünya Kuantum Araştırmaları Birliğinde asistanlık yapan Jessie Glave, büyük tartışmalara yol açan bir teori hakkında önemli bulgular keşfetti. Bulgulara göre evrenimiz iki ayrı paralel evrenin çarpışmasıyla ve bu çarpışmanın başka bir uzay-zaman düzlemi oluşturmasıyla başlamıştır. Bu kozmik olayda açığa çıkan enerji evrenimizdeki tüm maddelerin her bir atomu içine hapsolmuştur. Bu devasa enerji varlığı asırlardır insan kavrayışının ötesinde kalmıştır. Ta ki Dr Jessie Glave madde içindeki bu enerjiyi çıkarıp Kor adı verilen yeni bir element olarak ayrıştırana kadar…

 Bu Dr J için kariyerinin en büyük başarısıydı ve bu başarı sayesinde sayısız ödül kazandı. Fakat işler beklendiği gibi iyi gitmedi. Kor bazı insanlar üzerinde kötü etkilere sebebiyet verdi. Kor’dan kötü etkilenen insanlar yavaş yavaş zombilere dönüştüler. İnsanlık için büyük bir tehdit oluşturmaya başlayan zombilere karşı birilerinin savaşması gerekiyordu. Ve biz olaya el koyduk! Biz kim miyiz? Biz Kor Avcılarıyız!. Bizler Kor’un zombi etkisine karşı doğuştan bağışıklığa sahibiz. Kor’u silahlarımızda kullanma konusunda eğitilmiş savaşçılarız. Masum insanları zombilerden korumak adına şehrin zombileşmiş kısımlarını karantinaya aldık. Masumları korumayı görev edindik. Karantina bölgelerinde kendimizi eğitmek için ölüm maçları yapıyor, içlerimizden en iyilerini zombi istilalarını durdurmak için gönderiyoruz. Bazen aramızda çatışmalar da patlak verebiliyor. Fakat o da savaşın tuzu biberi…

Savaş daha yeni başlıyor. Her geçen gün yeni düşmanlar listeye ekleniyor.

Şimdi sana soruyorum. Gerçekten bizimle omuz omuza çarpışacak kadar cesur musun?

>> Zombi Rock Online Oyun İndir! (Buraya Tıklayınız)
>> Üye Olmak için Tıklayınız.

1 yorum:

Admin dedi ki...

Zombirock oyun dosyaları sizde varsa https://discord.gg/JUdqgHKGrn

Yorum Gönder