17 Temmuz 2013 Çarşamba

Ragnarok Online Oyun indir! Ragnarok Online Oyna Üye Ol Kayıt Ol..

Ragnarok Online Oyun Detayları;



Kore'nin en iyi MMORPG oyunlarından biri olarak gösterilen Ragnarok Online anime 3D ve 2D grafikleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitab ediyor. Uzun zamandır ücretli hizmet veren oyun son açılan Valkyrie sunucu ile ücretsiz de hizmet vermeye başladı.

Ragnarok Online

Kapsamlı içeriğiyle 2001 yılından buyana bir çok ülkede yayınına devam eden oyun ücretsiz oyunlarda rastlamaya pek alışmadığımız özellikler barındırıyor. 6 farklı stat değerinin bulunduğu oyunda; Archer, Acolyte, Merchant, Mage, Swordman ve Thief olmak üzere 6 temel meslek çeşidi bulunuyor. Seviyeniz 40'a ulaştığında ise 2.meslek seçiminde bulunabiliyorsunuz. Seviyeye 99'da ise daha gelişmiş özelliklere sahip mesleklere geçme imkanınız oluyor.

Ragnarok Online

Ragnarök Online'da HP (Hit Point) ve SP (Spell Point) olmak üzere karakterinizin durumunu gösteren 2 farklı değer bulunmaktadır. Bunlarda HP enerji seviyesini gösterirken, SP büyü gücünüzü gösterir. PvP yönüylede oldukça keyifli olan Rönark Online'da klan savaşları yapabileceğiz ayrı bir bölüm de bulunmakta.

>> Ragnarok Online Oyun indir!
>> Üye Olmak için Tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder