16 Temmuz 2013 Salı

Shaiya Online Oyun İndir! Shaiya Oyun Oyna. Üye Ol Kayıt Ol.

Oyun Detayları;




Uzun, çok uzun yıllar önce Teos'ta yalnızca Etain adında bir tanrıça ve yarattığı üç ırk yaşıyordu; Ejderler, Nordeinler ve Dumianalar.

Tanrıça Etain, Nordeinler'i kusurlu bulup yeryüzünün altına sürdü. Kibirli Dumianalar onun gücünden ve otoritesinden şüphe etmeye başlamışlardı. Bu şüphe tanrıçayı zayıflatınca Dumianalar onu öldürdü. Etain'in ruhu iki parçaya ayrıldı.


Tanrıça'nın ölümü Teos'u dengesiz ve korumasız bırakmıştı. Diğer tanrılar Teos'u ele geçirebilmek için bir yarışa girdiler ve Teos'u yerle bir etmeleri için canavarlar yarattılar.

Ortalık yatıştığında Teos'u gözleyen iki yeni tanrıça vardı.

Ejderhalar inzivaya çekildi, geride kalan Dumianalar iki ırka bölündü, her biri bir tanrıçayı seçti.

Bu iki ırk (Elfler ve Vailler) sürekli bir çatışma halindeydiler. Birbirlerine karşı olan nefretleri çok uzun zamandır süregelen gerginliklerle besleniyordu. Kısa süre sonra insan ve elf güçleri birleştiler. Bu sırada tekrar ortaya çıkan Nordein ırkı Vaillerle birleşmekteydi. Bunun sonucunda "Işık İttifakı" ve "Öfke Kardeşliği" adında iki grup oluşturdular. Bu iki taraf halen bu diyarlarda dolaşmakta olan canavarlarla savaşmanın yanısıra, Teos'un hakimiyetini ele geçirmek için birbirleriyle bitmek bilmeyen bir savaş sürdürmekteydiler.


GİRİŞ

Shaiya'ya giriş yapabilmek için öncelikle bir Aeria oyun hesabı açman gerekir. Halen bir oyun hesabın yoksa, sitemizdeki HEMEN OYNA linkine tıklayarak anında ÜCRETSİZ olarak kayıt olabilirsin.

Oyuna başlarken Işık İttifakı (İnsanlar ve Elfler) ile Öfke Kardeşliği (Vailler ve Nordeinler) arasında bir tercih yapmak zorundasın.

Karakterimi nasıl oluşturabilirim?

Bir karakter oluştururken öncelikle ismini, klasını, cinsiyetini ve dış görünüşünü belirlemen gerekir.

Zorluk dereceleri:

KOLAY – Online RP-oyunlarına yabancı olanlar için uygundur. 2 katı hızla tecrübe puanı kazanılır, ancak 30. seviyeye kadar devam edilebilir.

Dikkat!! Karakterler normal, zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir. Bu derecede özel yetenekler kullanılamaz.

NORMAL – Bu derecede tecrübe puanı ve bonuslar normal hızla kazanılır.

Dikkat!! Karakterler zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir.

ZOR – Tavsiye edilen derece!!

Seviye atlamak için daha fazla tecrübe puanı gerekir, buna karşılık her seviye için daha fazla bonus kazanılır. Özel yetenekler ve neslere bu derecede ulaşılabilir. 'Aşırı' derecede yeni bir karakter oluşturabilmek için 'zor' derecedeki karakterinizin 40. seviye ulaşması gerekir.

AŞIRI – Bu derecede oynamak gerçek anlamda bir meydan okumadır. Tecrübe puanı kazanımı zor derecedeki gibidir ancak karakteriniz ölüp canlandırılmadığı takdirde kalıcı olarak silinir.

Bu derecede oynarken diğer derecelerde kullanamayacağınız nesne ve yeteneklere sahip olabilirsiniz.

Shaiya

SINIFLAR

Işık İttifakı

İnsanlar
Teos'un en gençleri İnsanlardır.Güçlü, zeki ve çevik... İnsanlar neredeyse Teos'taki bütün görevleri üstlenebilirler ama daha çok güçleri ve ruhani özellikleriyle öne çıkmışlardır. Doğuştan cengaver ve rahip olan İnsanlar büyülü Elfler'i çok iyi tamamlar. Tanrıçaları tarafından Teos'a, düzeni ve birliği yeniden kurmaları umuduyla gönderilmişlerdir. Malesef onlar da bu karmaşanın içine çekildi ve yanlarında dost olarak bir tek Elfler kalmıştı.

Elfler
Düzenli, zeki ve tedbirli kavramları bir elfi tanımlamayabilmek için gerekenlerden yalnızca bir kaçıdır. Elfler, Vailler gibi, Dumianas'ın torunlarıdır. Doğa kanunları, düzen ve disiplin elfler için çok büyük önem taşır. Birincil amacı olası tehlikeleri sınırlarından olabildiğince uzakta tutmak olan büyülü elf ırkı, Işık Tanrıçası'nın göz bebeğidir.

Shaiya

Öfke Kardeşliği

Vail
Zeki ve çevik, kurnaz ve ruhani, Vailler Karanlıklar Tanrıçası'nın gözde ırkıdır. Dumianas neslinden gelen iki ırktan biri olan ilginç ve gizemli vail ırkı beklenenin aksine, savaşa ve şiddete susamış bir ırk değildir. Fakat kendi bölgelerinde dengeyi ve huzuru korumak adına her türlü hain ve korkunç davranışı sergilemekten kaçınmazlar. Fazla kuvvetli olmayan Vailler, gizli ve esrarengiz savaş teknikleriyle bu durumun üstesinden gelirler.

Nordein
Nordeinler, Büyük Savaş'ın son dönemlerinde Teos'u korumaları için yaratıldılar. Uygar ve zeki olmaktan oldukça uzak olan Nordeinler gaddar ve saldırgan bir ırk olarak tanınırlar. Fakat bu kadim ırkı bu özelliklerinden dolayı yargılamak doğru değildir. Süregelen savaşlarda gördüklerinden dolayı büyüyü kınayan nordeinler, savaşta sihir kullanmamaktan yanadırlar. Bu belki de sihirli elfler yerine ruhani Vailler'in yanında saf tutmalarının en önemli sebeplerinden biridir.

Klaslar

- Cengaver - Muhafız - Okçu - Büyücü - Korucu - Rahip - Savaşçı - Nöbetçi - Avcı - Pagan - Suikastçi - Kahin

>> Shaiya Online Oyun İndir! (Buraya Tıklayınız)
>> Üye Olmak için Tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder