14 Temmuz 2013 Pazar

FireShot Online Oyun İndir! FireShot Oyna, Üye Ol Kayıt Ol..


Oasis Game Türkiye'de büyük ilgi gören tarayıcı oyunu Legend Online'dan sonra MMOFPS oyunu FireShot ile oyun severlerle buluşuyor. Modern savaşlar temel alınarak hazırlanmış yepyeni bir oyun olan FireShot kaliteli grafikleri ve düşük sistem gereksinimleriyle keyifli vakit geçirmenizi sağlamayı hedefliyor.

Özel grup görevleri, farklı özelliklere sahip haritalar, çeşitli oyun modlarıyla birbirinden heyecanlı savaşlar yapabildiğiniz FireShot zengin mühimmat seçeneğiyle farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Yakın gelecekte geçen oyunda sadece günümzde kullanılan modern silahları değil, 2.Dünya Savaşından kalma eski tip tüfekleri de kullanabiliyorsunuz.

FireShot
PvP savaşlarının yanı sıra PvE ve yapay zekaya karşı takım savaşları da yapabildiğiniz oyunda 5 farklı oyun modu yer almakta. Bu oyun modları ve özellikleri:

Arena Modu: Klasik bir çatışma modu, bu savaşın tek kuralı düşmanı en kısa sürede bulup öldürmek. Bu mücadelede öldükten sonra canlanılabilir ve savaşmaya devam edilir.

Fırtına Modu: Çeşitli patlayıcılarla savaşılır, her iki tarafında savaşçıları M320 bombaatar ile savaşa başlarlar, düşman öldürerek oyunda kaynak puanı kazanılır, kazanılan puanlarla oyun içindeki geçici marketlerden farklı patlayıcılar alınarak savaşmaya devam edilir

Bomba Kurma Modu: Saldırı yapan grubun elemanlarının biri C4 patlayıcıya sahiptir ve bu grup imha edilecek bölgeye giderek bombayı kurmaya çalışır, savunma yapan grup ise kendi bölgesini korumakla görevlidir.

Komando Modu: Oyuncular düşman botları ve oyuncuları öldürerek puan kazanırlar, oyuncu öldürerek hem daha yüksek puan alınır hem de düşman takımın puan alması engellenebilir.

Özel Savaş Modu: Kaplanlar ve Kasırgalar sadece belirlenen bir silah kullanarak savaşırlar, örneğin Keskin Nişancı silahı seçildiği takdirde iki tarafın savaşçıları da sadece Sniper Tüfek kullanarak savaşır..

>> FireShot Online Oyun İndir ( Buraya Tıklayınız )

0 yorum:

Yorum Gönder