13 Temmuz 2013 Cumartesi

Desert-Operations Online Oyun İndir! Desert Operations Online Oyna Üye Ol Kayıt Ol..

Oyun Detayları;




Küçük bir üssün yöneticisi olarak binlerce diğer oyuncuya karşı yahut başarılı diplomasinin sonucu onlarla birlik olarak savaşırsın. Ülkeni geliştirmek ve düşman ataklarına karşı korumak için onlarca seçeneğin var.

Oyunun Amacı

Oyunun amacı en akıllıca stratejiyi geliştirerek mümkün olduğunca çok düşmanı yok etmek ve sıralamada üst sıralarda yer alabilmek için yüksek puan sahibi olmaktır. Sıralamada nihayet 1. mi oldunuz ? Her zaman size gelecek yeni problemler olacaktır. Sıralama sürekli değişir. İttifaklar dağılabilir ve her an savaş ilan edebilirler.


BAŞLANGIÇ

Oyun Alanı başlığını okuduğunuzda, hangi Binaları ve hangi sırada inşa etmeniz gerektiğini biliyor olacaksınız.
Şimdi üssünüzde yanıp sönen beyaz kutuya tıklayın. Bu yapılması tavsiye edilen binayı işaret edecektir. Tıkladığınızda gelişmiş bir menü açılacaktır. Burada "inşa et " e tıklayınız. Burada ayrıca ne kadara mal olacağını ve ne kadar süreceğini de görebilirsiniz. Resmin altında binanın kısa bir açıklamasını göreceksiniz.

desert-operations

Haritada çalışan bir inşaat ekibi ve inşaatın yapılan ve kalan zaman yüzdesini göreceksiniz. Sağ tarafta ayrıca projenin toplam zamanını göreceksiniz. İlk binalar kısa sürede inşa edilecektir ancak oyun ilerledikçe inşa etmek daha uzun sürecektir ve bu olduğu zaman işlemi hızlandırmak için Elmas işinize yarayacaktır. Elmaslar satın alınabilir.

İnşa işlemi bittiğinde iki şey olacaktır, puan alacaksınız ve ayrıca ilk ünvanınızı Ünvanlar kazanacaksınız.

Şimdi sıradaki yanıp sönen kutuya tıklıyoruz. Burada Fabrika yapabiliriz. Bittiği zaman bize para Para kazandıracaktır. Fabrika birden çok sayıda inşa edebileceğiniz binalardan biridir. Şimdi 2 şey olabilir: Öncelikle ne kadar yapacağınıza karar verebileceğiniz uygun bir alanınız var. Ne kadar çok bina girerseniz o kadar pahalı olacak ve inşa süresi bir o kadar artacaktır. Şimdi "inşa et " düğmesine basın. Bu binanın inşası biraz daha uzun zaman alacak ve siz bu süreyi oyuna göz atmak için kullanabilirsiniz. Eğer fabrika binasına bir daha tıklarsanız inşa süresini düşür seçeneğini ve ayrıca yukarıda şu ana kadar inşa ettiğiniz binaları sayısını göreceksiniz.

desert-operations

Lütfen zamanınızı kullanın, başlangıçta saldırı alamazsınız. İlk saldırıyı ancak 20.000 puana ulaşınca alabilirsiiz. Eğer bundan önce siz Saldırırsanız bu korumayı kaybedersiniz.

OYUN ALANI
Giriş yaptıktan sonra, direk oyuna gireceksiniz.  Ama endişelenmeyin, bilmeniz gereken her şey burada anlatılacak. Başlangıçta sizin için hazırlanmış olan oyun içi yardım sayesinde sadece talimatları uygulayın. Büyük boş alan sizin üssünüz olacak. Hesabınızın merkezidir. Oyunda ilerleyen zamanlarda hemen her eylemi buradan gerçekleştireceksiniz.

Hammaddeleriniz; Yakıt, Dizel , Kerosin, Cephane, Para, Altın ve Elmas dır. İki yeşil okdan sonra En sağa doğru oyundaki puanınız vardır.Elbette şimdi 0 olarak gözüküyor ama bu hızla değişecek , tüm yardımı okuyabileceğinizden daha hızlı.

Desert Operations

Hammadde satırının altında , oyundaki diğer pencerelere erişmenizi sağlayacak menü çubuğu vardır. Üssünüzde gelir ve giderlerinizi görebilirsiniz. Sağ taraf bilgi merkezinizdir, burada üssünüz adı, sıralamadaki yeriniz gibi hesabınızla ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Ayrıca oyun yardımı altında faydalı linkler ve şikayetiniz durumunda ulaşabilmeniz için desteğin linkini bulabilirsiniz. Unutmadan , ayrıca Hava durumunu da görebilirsiniz ki bu ilerleyen zamanlarda Saldırı ve Casusluk zamanları da dahil olmak üzere büyük rol oynayacaktır.

Aşağıda chat i göreceksiniz. Burada diğer oyuncularla oyun hakkında konuşabilirsiniz. Dost canlısı olun ve Kurallara uyun. Siz yahut başka bir oyuncunun sorusu olursa yardım kanalından bunu sorabilirsiniz.

Üs
Üs hesabınızın merkezidir. Burada binalarınızı, araştırmalarınızı Binalar,Araştırma ve savaşlarınızı başlatabilmek için gerekli birliklerinizi inşa edebilir, tamamlayabilirsiniz . Boş bir alana yahut bir binaya tıklarsanız sağ tarafta bir menü açılacaktır. Burada binanın daha büyük resmini ve özet açıklamasını görebilirsiniz. Ayrıca burada inşaat için gerekecek miktarı ve ne kadar süreceğini de görebilirsiniz.Bina isminin yanındaki rakam bu tipten kaç binaya sahip olduğunuzu belirtir. Bazı binalar sadece bir kere yapılabilirken bazı binaları istediğiniz sıklıkta istediğiniz sayıda yapabilirsiniz.Ortadaki düğmeye bastığınızda istenilen eylemi gerçekleştirmenizi sağlayan bir pencere açılır. Bankadaki paranıza bağlı olarak mümkün olan inşa sayısını görebilirsiniz


Hesap-Bilgisi
Sağ üst köşede hesap bilgilerinizi bulabilirsiniz. Burada koordinatlarınızı ve sıralamadaki yerinizi göreceksiniz.Burada ayrıca Ünvanları göreceksiniz. Eğer bu düğmeye basarsanız aldığınız ve henüz almadığınız Ünvanları göreceksiniz. Ünvanların hemen yanında Üye yap(arkadaşlar) düğmesi vardır. Burada oyuna kazandırdığınız kişi sayısını görebilirsiniz. Kazandırdığınız her aktif kalan üye için Elmas alacaksınız. Kutuya tıkladığınızda üye yapmakla ilgili daha detaylı bilgi ve prosedürün nasıl işlediğini göreceksiniz.

Hava
Başlangıçta Hava bir rol oynamaz. Bir oyuncuya casusluk yaptığınızda yahut saldırdığınızda ilk olarak önem arzedecektir. Hava ulaşmanızın ne kadar süreceğini belirleyecektir. Ayrıca ticarette diğer oyunculardan mal almanızda yahut göndermenizde rol oynayacaktır.

>> Desert Operations Online Oyunu Oyna ( Buraya Tıklayınız )

0 yorum:

Yorum Gönder