12 Temmuz 2013 Cuma

Wartune Onine Oyun Oyna! Wartune Online Oyun İndir!



Oyun Detayları;
Wartune indirmeye gerek kalmadan online olarak tarayıcınızdan oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur. Popüler Legend Online oyunuyla aynı oyun altyapısıdır, Facebook hesabınızla giriş yapabildiğiniz Wartune'da size verilen ordunun efendisi olarak oyuna dahil oluyorsunuz ve dünyadaki son savaşta yaşanan gelgitleri durdurmak, insanlığı kurtarmak ve barışı sürdürmek için savaşmaya başlıyorsunuz.



7 farklı askerin yer aldığı oyunda her askerin kendine has özel güçleri bulunmaktadır. Savaşlara katılarak karakterinizin seviyesini yükseltmeli ve güçlerini geliştirmelisiniz. Şehir geliştirme özelliğinin de yer aldığı oyunda yeteneklerinizi güçlendirmek için şehir inşa edebilirsiniz.

Wartune

Savaşlardan ve görevlerden kazandığınız eşyaları kullanarak karakterinizi daha kuvvetli hale getirebilir böylece rakiplerinize karşı avantajlı duruma geçebilirsiniz. Ayrıca Wartune'da savaşmanın dışında, Çiftlikte ürün ekme, Kahraman Yetiştirme, Kader Sitemi, Teknoloji Sistemi gibi sistemlerle daha da gelişebilirsiniz.

>> Kayıt Ol ve Oynamaya Başla! 
kırık linkleri yorum ile bildiriniz..

0 yorum:

Yorum Gönder