17 Temmuz 2013 Çarşamba

Orkun Online Oyun Oyna! İndirmeden Oyun Oyna. Üye Ol Kayıt OL..

Oyun Detayları;


Orkun Online Pollen Games tarafından yayınlanan 2 boyutlu grafiklere sahip tarayıcı tabanlı bir MMORPG oyunudur. Tamamen Türkçe arayüze sahip olan Orkun Online geniş haritaları ve gelişmiş görev sistemiyle dikkat çekiyor. Oyuna başlarken rahip, savaşçı ve büyücü sınıflarından birtanesini seçiyor ve oynamak istediğiniz karakteri belirliyorsunuz. Oyundaki rehber sistemi sayesinde hangi işlemleri nereden ve nasıl yapacağınızı öğrenirken verilen görevleri yerine getirerek hem tecrübe puanı hem de karakterinizi için özel eşyalar kazanabiliyorsunuz. Hediyeleri oldukça cömert olan bu görevler sayesinde 41.seviyeye kadar hızlı ve kolay bir şekilde gelmeniz mümkün.


Orkun Online

Binek ve oto navigasyon sisteminin yer aldığı Orkun Online'da sahip olduğunuz binekleri bir çok yönden geliştirebiliyor ve savaşlarda hem savunma, hem saldırı hem de hızınızı arttıran bir araç olarak kullanabiliyorsunuz. Oto navigasyon özelliği sayesinde ise oyun içerisinde NPC ve mob arama derdinden kurtularak tek tuşla belirtilen noktaya hızlıca gitmeniz mümkün.

Orkun Online

Haftalık ve günlük savaşların yanı sıra çeşitli zamanlarda otomatik etkinliklerin yapıldığı oyunda karşınıza çıkan bossları yok ederek değerli hediyeler kazanabiliyorsunuz. Oyunda 3 farklı para birimi var, bunlardan ilki Altın ve nakit olarak (TL) ile alınır. ikincisi gümüş yaratıklardan, bosslardan ve eşyaları npc lere satarak elde edilen oyun içi paradır. Üçüncü ve son para birimi ise kredidir, krediler sadece oyun içi bazı etkinliklerde kullanılır ve hem altınla satın alınabilir hem de etkinliklere katılarak elde edilebilir.

>> ORKUN ONLİNE Hemen Oyun OYNA! (Buraya TIKLAYINIZ)

0 yorum:

Yorum Gönder