14 Temmuz 2013 Pazar

S.K.I.L.L. Special Force 2 Oyun İndir! Online Oyna! Üye ol kayit ol..

S.K.I.L.L. Special Force 2


Güney Kore merkezli oyun stüdyosu Dragonfly tarafından Unreal 3 oyun motoru ile geliştirilen S.K.I.L.L. Special Force 2, Gameforge aracılığıyla oyunseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Gameforge’un ilk MMOFPS oyunu olmaz özelliği taşıyan S.K.I.L.L. Special Force 2 diğer bölgelerde sadece Special Force 2 ismiyle yayınlanıyor ve Soldier Front ismiyle de tanıdığımız oyunun geliştirilmiş 2.versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

FPS’lerin vazgeçilmezi olan klasik oyun modlarının yanı sıra hayatta kalma, savunma ve casusluk (nöbet) gibi ayırd edici oyun modlarının da yer aldığı S.K.I.L.L. Special Force 2‘de dünya dışı yaratıklara karşı PvE mücadelesi verebilir veya düşman birliğinin üssüne sızarak gizli bilgileri ele geçirebilirsiniz.

Çok sayıdaki oyun modu, 16 kişiyi destekleyebilen çeşitli özelliklerdeki haritaları, zengin mühimmat seçeneği ve oyun içi dinamikleriyle aksiyon dolu bir oyun deneyimi vaadeden S.K.I.L.L. Special Force 2‘nin hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. S.K.I.L.L. Special Force 2 hakkındaki güncel bilgileri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

>> S.K.I.L.L. Special Force 2 Oyunu indirmek ve Kayıt Olmak için Tıklayınız!

0 yorum:

Yorum Gönder